2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 1/9
ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology)
American Heart Association ACLS Pre-Test Quest
...
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 1/9
ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology)
American Heart Association ACLS Pre-Test Question Answers on Pharmacology.
Test Name ACLS Pretest
Type of Question Multiple Choice Question Answers
Subject Pharmacology
Total Question 10
Test Type Sample / Mock Test
Editable & Printable PDF / Doc YES (Download link is given below)
Available of Answers YES
ACLS Advanced Cardiovascular Life Support
Q1. Which of the following is most accurate regarding the administration of
vasopressin during cardiac arrest?
A. Vasopressin is indicated for VF and pulseless VT prior to the delivery of the
first shock
B. The correct dose of Vasopressin is 40 U administered IV or IO
C. Vasopressin is recommended instead of epinephrine for the treatment of
asystole
D. Vasopressin can be administered twice during cardiac arrest
Menu
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 2/9
Answer: B. The correct dose of Vasopressin is 40 U administered IV or IO
Q2. Your patient has been intubated. IV/IO access is not available. Which
combination of drugs can be administered by the endotracheal route of
administration?
A. Amiodarone, lidocaine, epinephrine
B. Epinephrine, vasopressin, amiodarone
C. Lidocaine, epinephrine, vasopressin
D. Vasopressin, amiodarone, lidocaine
Answer: C. Lidocaine, epinephrine, vasopressin
Q3. Which of the following statements about the use of magnesium in cardiac
arrest is most accurate?
A. Magnesium is indicated for VF/pulseless VT associated with torsades de
pointes
B. Magnesium is indicated for shock-refractory monomorphic VT
C. Magnesium is contraindicated in VT associated with a normal QT interval
D. Magnesium is indicated for VF refractory to shock and amiodarone or
lidocaine.
Answer: A. Magnesium is indicated for VF/pulseless VT associated with torsades
de pointes
Q4. A patient with a possible acute coronary syndrome has ongoing chest
discomfort unresponsive to 3 sublingual nitroglycerine tablets. There are no
contraindications and 4 mg of morphine sulfate was administered. Shortly, BP falls to
88/60 and the patient complains of increased chest discomfort. You would:
A. Give an additional 2 mg of morphine sulfate
B. Start dopamine at 2 ụg/kg per minute and titrate to BP 100 systolic.
Show Answers
Show Answers
Show Answers
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 3/9
C. Give nitroglycerin 0.4 mg sublingually
D. Give normal saline 250 mL to 500 mL fluid bolus
Answer: D. Give normal saline 250 mL to 500 mL fluid bolus
Q5. A patient has a rapid irregular wide-complex tachycardia. The ventricular rate
is 138. He is asymptomatic with a BP of 110/7-. He has a history of angina. Which
of the following actions is recommended?
A. Give lidocaine 1-1.5 mg IV bolus
B. Immediate synchronized cardioversion
C. Seek expert consultation
D. Give adenosine 6 mg IV bolus
Answer: C. Seek expert consultation
Q6. A 62-year-old man suddenly began to experience difficulty speaking and leftsided weakness. He is brought to the ER. He meets initial criteria for fibrinolytic
therapy and a CT scan of the brain is ordered. Guidelines for antiplatelet and
antithrombotic therapy are:
A. Administer heparin if CT scan is negative for hemorrhage
B. Give aspirin 160 mg and clopidogrel 75 mg orally
C Administer aspirin 160-325 mg orally chewed, immediately
D. Do not give aspirin for at least 24 hours if tPA is administered
Answer: D. Do not give aspirin for at least 24 hours if tPA is administered
Q7. A patient is in cardiac arrest. VFib has been refractory to an initial shock.
Two attempts at peripheral IV have been unsuccessful. The next recommended
access route of administration for the delivery of drugs during CPR is:
A. External jugular vein
Show Answers
Show Answers
Show Answers
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 4/9
B. Femoral vein
C. Intraosseous
D. Endotracheal
Answer: C. ntraosseous
Q8. A patient with an ST-segment elevation MI has ongoing chest discomfort.
Fibrinolytic therapy has been ordered. Heparin 4000 U IV bolus was administered
and a heparin infusion 100 U per hour is being administered, and Aspirin was not
taken by the patient because he had a history of gastritis treated 5 years ago.
Your next action is to:
A. Substitute clopidogrel 300 mg loading dose
B. Give aspirin 160 – 325 mg chewed, immediately
C. Give 75 mg enteric-coated aspirin only
D. Give 325 mg enteric-coated aspiring rectally
Answer: A. Substitute clopidogrel 300 mg loading dose
Q9. A patient with possible ACS and a bradycardia of 42/min has ongoing chest
discomfort. What is the initial dose of atropine?
A. Atropine 0.5 mg
B. Atropine 1.0 mg
C. Atropine 0.1 mg
D. Atropine 3 mg
Answer: A. Atropine 0.5 mg
10. A patient is in cardiac arrest. VFib has been refractory to an initial shock. Of
the following, which drug and dose should be administered first by IV/IO route?
A. Atropine 1 mg
Show Answers
Show Answers
Show Answers
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 5/9
B. Epinephrine 1 mg
C. Vasopressin 20 U
D. Sodium bicarbonate 50 mEq
Answer: B. Epinephrine 1 mg
Download ACLS Pharmacology Question PDF
ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) American Heart Association ACLS
Pre-Course Self Assessment Question Answers on Pharmacology. You can also
download PDF.
Document Type Download Link
Free Editable Doc File
Free Printable PDF File
Se also:
ACLS Pretest
ACLS Practice Test
ACLS Pharmacology Pretest [SET 1]
ACLS Pharmacology Pretest [SET 2]
ECG Rhythm Strips Pretest [SET 1]
Try more practice test
Math Practice Test
Geometry Practice Test
Reading Practice Test
Critical Reading Practice Test
Vocabulary and Grammar Practice Test
ACLS Practice Test : Question Answers [QUIZ] 2020-2021
Show Answers
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 6/9
ACLS Pharmacology Pretest Question Answers PDF (SET-2)
Search …
Recent Posts
Free Practice Test 2020
ServSafe Practice Test 4 (Printable PDF)
AP Chemistry Exam Practice Test 2
AP Chemistry Practice Test 1 (30 Sample Question Answers)
AP Chemistry Practice Test and Study Guide 2021 (UPDATED):
Ham Radio Tech Practice Test 2 (50 Question Answers)
Accuplacer Test
ACLS Test
ACT Test
ASVAB Practice Test
AFQT Practice Test
CNA Practice Test
COBIT 5 Test
EPA 608 Test
Firearm Safety Test
Food Handlers Test (Canada)
Food Safety Test (Canada)
FSOT Practice Test
GED Practice Test
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 7/9
Test Prep 2020
HESI A2 Practice Test
LSAT Practice Test
NBSTSA Practice Test
MBLEx Practice Test
OGET Practice Test
PARCC Practice Test
PTCB Practice Test
ServSafe Practice Test
Smart Serve Test
SHSAT Practice Test
WHMIS Test
Wonderlic Practice Test
Accuplacer Test Prep
ACT Test Prep
ASVAB Test Prep
AFQT Test Prep
EPA Certification Prep
Firearm Safety Certificate (FSC)
Food Handler Certification
Food Safety Certificate
Foreign Service Officer
FSMTB Test Prep 2020
GED Test Prep
HESI Test Prep
LSAT Flex Test Prep
Massage Therapy License Exam & Certification
Surgical Technologist Certifying Exam
ServSafe Test Prep
SHSAT Test prep
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 8/9
Math Test Prep
Quick Info
Online Courses
Food Protection Manager
ServSafe Food Handler
Teacher certification
Age
Algebra
Equations and Inequalities
Algebraic Expressions
Average
Exponents & Powers
Fractions and Decimals
Integers
Mean Median Mode
Numbers
Percentages
Pre-Algebra
Probability
Ratio
Privacy Policy
Disclaimer
Contact Us
Food Handler Certification
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we
will assume that you are happy with it.
Ok
This study source was downloaded by 100000831480169 from CourseHero.com on 05-11-2022 17:39:56 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/113254734/acls-pretest-question-answers-pharmacology-compresspdf/
2021. 9. 2. ACLS Pretest Question Answers (Pharmacology) GoTestPrep.com
https://gotestprep.com/acls-pretest-pharmacology/ 9/9
Subscribe for updates
Enter your email address:
Subscribe
Delivered by FeedBurner
[Show More]