1. When setting up a room for a new patient,what emergency equipment MUSTbe accessible
and working at the bedside?
Answer: Bag Valve mask
2. You are on shift and overhear another nurse discussing confidential patienti
...
1. When setting up a room for a new patient,what emergency equipment MUSTbe accessible
and working at the bedside?
Answer: Bag Valve mask
2. You are on shift and overhear another nurse discussing confidential patientinformation on
their cell phone during their break. What would be the BEST action to take?
Answer: Speak with the nurse in private afterwards to remind her of HIPAAregulations
3. What should you monitor for a patient at risk for respiratory depression?
Answer: -PaO2
4. What is a complication of high PEEP?
Answer: Pneumothorax
5. What hospital acquired condition do proton pump inhibitors help prevent?-
Answer: Ventilator acquired pneumonia
6. What is the primary medication for glucose in a patient with acute diabeticketoacidosis?
Answer: Continuous IV regular insulin
7. What staff member would you ask to accompany you when transporting anintubated patient
to imaging for a CT?
Answer: Respiratory Therapist
8. Which ventilator setting correlates with the amount of volume of air delivered to the lungs
with each breath?
Answer: Tidal volume
9. What data supports the accuracy of an arterial line BP reading?
Answer: Transducer3mm above right atrium WRONG
10. You are in the middle of receiving a bedside report at change ofshift whenyou and the
other nurse notice a new order for NG tube insertion that the physician placed 30 minutes ago
on the previous nurse's shift. How should you handle the order?
Answer: Complete an incident report and give it to the supervisor WRONG
11. Why should heparin IV infusion be administered in a dedicated IV line?
Answer: Tominimize the risk of accidental bolus to patient
[Show More]