1. protocol used to defines how messages are formatted and transmitted onthe internet.
Answer: Hypertext Transfer Protocol (HTTP)
2. A location in a store of data used for a specific purpose and with quickaccess time.
...
1. protocol used to defines how messages are formatted and transmitted onthe internet.
Answer: Hypertext Transfer Protocol (HTTP)
2. A location in a store of data used for a specific purpose and with quickaccess time.
Answer: Registers
3. Memory that appearsto exist as main storage although most ofit issupport-ed by data held in
secondary storage, transfer between the two being made automatically as required.
Answer: Virtual Memory
4. Device that uses integrated circuit assemblies as memory to store datapersistently, typically
using flash memory.
Answer: Solid State Drive (SSD)
5. A computer disk that uses optical storage techniques and technology toread and write data.
Answer: Optical disk
6. A table of contacts that directs the read/write Arm of the hard drive to the location where
data exist and access is the data upon the users request.
Answer: FileAllocation Table (FAT)
7. A Microsoft technology that allows the user to share information and data from an entire
area in one application and part of another application.
Answer: objectlinking and embedding (OLE)
8. A card that is plugged into a slot on the motherboard inside of the computer and allows a
network cable to be plugged in so it can't interface or communicate with other computers.
Answer: Network Interface Card (NIC)
9. Provides the computer with a unique 48-bit Address called a MAC (media access control)
address.No 2 ethernet cards have the same address.
Answer: EthernetCard
10. Responsible for the transmission of data packets to and from the network interface card,
and to and from another remotely shared channel.
Answer: MAC (MediaAccess Control) address
11. Any device that is connected as part of a computer network, includingcomputers, hubs,
printers, and switches.
Answer: Node
[Show More]