Business Data Networks and Security, 11e (Panko)
Chapter 4 Network Security
1) The Target attackers probably first broke into Target using the credentials of a(n) ________.
A) low-level Target employee
B) Target IT e
...
Business Data Networks and Security, 11e (Panko)
Chapter 4 Network Security
1) The Target attackers probably first broke into Target using the credentials of a(n) ________.
A) low-level Target employee
B) Target IT employee
C) Target security employee
D) employee in a firm outside Target
Answer: D
Difficulty: Basic
Question: 1a
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology
2) How did the Target attackers obtain the stolen information?
A) Directly from the POS terminals
B) From the vendor service server
C) From the POS software download server
D) none of the above.
Answer: D
Difficulty: Deeper
Question: 1c
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge
3) The Target attackers sold stolen card information to ________.
A) crimeware shops
B) card shops
C) card counterfeiters
D) all of the above
Answer: B
Difficulty: Basic
Question: 1c
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology
4) Which of the following probably suffered the most financial damage from the Target breach?
A) Target
B) banks
C) consumers
D) retailers
Answer: D
Difficulty: Basic
Question: 2a
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge
5) Which of the following were able to recoup most of the money they lost from Target?
A) credit card companies
B) retailers
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: A
Difficulty: Basic
Question: 2b
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge
6) For consumers who suffered credit card fraud because of the Target breach and acted quickly,
which of the following is true?
A) They received no compensation.
B) They received compensation from Target.
C) The credit card companies did not charge them for fraudulent purchasers.
D) The United States Treasury compensated them from an insurance fund.
Answer: C
Difficulty: Basic
Question: 2c
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge
7) In ________ thinking, the opponent is primarily an intelligent attacker.
A) networking
B) security
C) both A and B
D) neither A nor B
Answer: B
Difficulty: Basic
Question: 3
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology
8) The general term for evil software is ________.
A) virus
B) worm
C) malware
D) all of the above
Answer: C
Difficulty: Basic
Question: 4a
Objective: Describe the threat environment.
AACSB: Applying Information Technology
9) ________ is the most frequent type of company attack.
A) DoS
B) Hacking
C) Ransomware
[Show More]